menu

Inloop (16+) Aanmelden verplicht

Een open inloopavond bij jongerencentrum Odeon staat voor sociale contacten, ontmoeting en (talent)ontwikkeling. Of je nu komt om gezellig met je vrienden te chillen, een spel te spelen, of iets leuks mee te organiseren. Je bent altijd welkom.

Ook wanneer je een leuk plan hebt of bepaalde skills wilt ontwikkelen kun je bij Odeon terecht. Misschien wil je muziek maken, een (bij)baantje vinden of wil je iets organiseren? De vrijwilligers en jongerenwerkers zijn er om jou daarbij te helpen. Ze bieden waar nodig ook een luisterend oor en ondersteunen je als de dingen eventjes niet lopen zoals jij wilt.

De inloop is gratis en je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Maar meld je wel vooraf aan! Drinken koop je tegen schappelijke prijzen.


UPDATE COVID-19

Om onze activiteiten veilig en verantwoord door te laten gaan vragen we je om je in te schrijven. Ook kunnen activiteiten sneller vol raken. Mocht er iets veranderen dan laten we dat weten. Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar Ilona.

Odeon

Contactpersoon:

Ilona Hendriks

Ilona Hendriks
T. 06 36 14 17 85
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren